10 jaar Aventurijn

Datum: 13 mei, hemelvaartdag Tijd: 10.30-17.00 Plaats:Aventurijn, Voorsterweg 1, 7371 GA Loenen (gld) Aventurijn bestaat 10 jaar; reden voor een feestje! Een feest dat, in de sfeer van Aventurijn, inspireert op alle gebieden van het leven: het onderwijs, de natuur, het bouwen, de economie etc. Een dag vol interessante ontmoetingen, verrassende evenementen en vooral: veel plezier.
  • Om te beginnen is er van alles te doen voor de kinderen: broodjes bakken op het vuur, knutselen, hutten bouwen etc. Voor de wat oudere kinderen/jongeren zijn een aantal workshops ook interessant.
  • Daarnaast er zal een markt zijn met diverse kraampjes: oa. Earthgames met coöperatieve spellen, architecten bureau de Vos met informatie over ecologisch/helend bouwen, biologische produkten, Biothee, Hartfocus activiteiten etc.
  • Er zijn tevens diverse workshops: Willem de Ridder over Spiegelogie, LOESJE schrijfworkshop, durf te vragen.nl, en natuurlijk een lezing over Aventurijn.
  • Door de dag heen zal je verrast worden met muziek, presentaties, spontane activiteiten etc.

PROGRAMMA

10:30u markt open
11:00u - 11:30u Biodanza (alle leeftijden)
11:45u Willem de Ridder vertelt over Spiegelogie (12-100jr)
13:30u Aventurijn lezing
13:30u Ruil en Pimp kindertheater
14:00u - 16:00u schrijfworkshop Loesje (10-100jr)
14:00u - 16:30u inloop bij "Durf te vragen" ( alle leeftijden)
15:00u - 16:30u Consentspel met Emile van Dantzig (12-100jr)
16:00u - 16:30u Biodanza ( alle leeftijden)
16:30u Feestelijke afsluiting van de dag: Afrikaans trommelen met Djembé Djeli olv Coen van Vollenhoven
Wil je meedoen aan een workshop/lezing dan is het handig als je je van te voren aanmeldt: via het contact formulier op deze site of: 055-5051222

Ik kom naar het feest en ik neem mee...

  • Er is een kleine markt waar van alles te koop is. Het is dus handig als je je portemonnaie meeneemt.
  • Ook is het wellicht mogelijk te onderhandelen over de waarde van bepaalde zaken. Neem dus dingen mee die je eventueel zou willen geven als "ruilmiddel". Dat kan zijn een visitekaartje omdat je Aventurijn een les aanbied, een boek dat je schreef etc.
  • Denk vast eens na over wat jij zou willen vragen bij de bijeenkomst van "durftevragen.nl": een woonplek, een wasmachine, oppas, hulp bij het opzetten van een project, etc. etc.
  • Eten en drinken wordt aangeboden via diverse kraampjes. Zo zullen er onder andere zelfgebakken taarten zijn van de kinderen van Aventurijn...
Lees ook over ons economisch experiment van deze dag: Waarmee kun je betalen: geld, goed of dienst?

Milieubelasting

Wij willen proberen het milieu zo min mogelijk te belasten. Vandaar dat er biologische produkten te koop zijn en er een gezellige afwaskraam is. Wij vragen je mee te helpen het terrein schoon te houden. Houd deze site in de gaten voor het laatste nieuws. Wil je zelf een kraampje huren neem dan via het contact formulier op deze site even contact met ons op. Ook als je zeker wilt zijn van een plaatsje bij een van de workshops: meld je dan even aan.

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree