Wat is het je waard?

Datum: 13 mei 2010 – feest der inspiratie
Tijd: hele dag door…

De huidige maatschappij draait om geld: daar kunnen we niet zomaar omheen: je moet je huur betalen, je boodschappen doen etc. Toch zijn er andere manieren om met elkaar om te gaan en te “betalen”. In feite is geld een ruilmiddel. Geld is energie: als jij mijn workshop bijwoont, geef ik energie door. Door mij te betalen geef je energie terug en ontstaat er balans.

Het teruggeven van energie zou wellicht ook op een andere manier kunnen dan dmv geld: misschien vinden wij het beiden fijner als jij mijn gras maait. Deze open dag staat in het teken van “wat is het je waard?” Na afloop van een workshop/lezing/activiteit ga je bij jezelf na wat het je gebracht heeft en wat het je waard was. De aanbieder zal ook aangeven wat het hem/haar gekost heeft. Zo bepaal je samen wat je wilt betalen (in geld, goed en/of dienst).

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree