Bijenproject

Regelmatig zijn er projecten op Aventurijn. Soms ontstaan die door de dag heen, soms komt het initiatief van buitenaf. Zo was er een wedstrijd van Klasse TV waarbij de opdracht was een filmpje te maken over een project hoe je een dier in je eigen woonomgeving een fijner leven geeft. Twee leerlingen van Aventurijn werden erdoor geïnspireerd om de bijen te gaan helpen. Ze hebben een bijenhotel gemaakt en in de tuin diverse bloemen gezaaid waar bijen erg dol op zijn. Van dit project hebben ze een film gemaakt en ingestuurd naar Klasse TV. Helaas hebben ze niet gewonnen. We hopen dat de bijen hun actie in ieder geval gaan waarderen. Het filmpje is te bewonderen op You Tube : http://www.youtube.com/watch?v=MzZh1FhZnho

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree