Landart in Havelte

landart5 landart6

Vandaag waren wij uitgenodigd om te helpen bij het maken van een landschapskunstwerk met de kunstenaars Liesbeth Takken en Gea Koopman: “Versteend verleden” De kinderen brandden fossielen in hout, zochten stenen en hielpen het kunstwerk te maken. Een bijzondere dag met tot slot nog een bezoekje aan de vlindertuin waar veel verwonderende kreten te horen waren.

Deze dag zal op school vast nog vervolg krijgen: sommige kinderen vonden mooie stenen die ze op de open dag willen verkopen, bij anderen is de interesse in de ijstijd gewekt. We zijn benieuwd naar de beelden van het kunstwerk als het echt helemaal af is. Het was weer een prachtige Aventurijnse belevenis!

landart1foto-2 foto 2-4 foto 1-3

Eén reactie

  1. Posted 26 mei 2014 | Permalink | Reply to this comment

    Ik heb informatie naar arch.ir de Vos Loenen gestuurd over Steenfabriek “Vogelensangh”Deest
    Ben graag bereid u persoonlijk te informeren over de meest natuurlijk gebakken gevelstenen van Nederland – u bent van harte welkom op onze fabriek uit 1919 Bij voorbaat succes met dit bijzondere projest Groet – hans.kaandorp@ziggo.nl

Subscribe to comments RSS

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree