Een spetterend begin!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

De eerste schooldag: Met ouders en kinderen rondom de vijver werd er geluisterd naar een verhaal, gaven we water door en vertrouwden we onze goede voornemens en wensen toe aan het water. Daarna was het tijd voor watermeloen. Gedurende de dag werd er druk gebouwd aan vrolijke waterbanen: techniek in de praktijk met flessen, trechters, slangen en molentjes. Het thema voor de komende weken…………..H2O

We hebben er weer zin in!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA   Pict0165    Pict0167

Eén reactie

  1. Posted 3 september 2014 | Permalink | Reply to this comment

    Wat een leuk idee. Super, deze coöperatieve waterbaan die jullie samen hebben gebouwd! Wat ziet het er leuk uit. Slimme constructie ook met het gaas, zo kunnen kinderen er goed bij en kunnen zowel bouwers als toeschouwers alles goed overzien.

Subscribe to comments RSS

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree