De zonnepanelen werken!

DSCF2294

Aventurijn heeft zonnepanelen op het dak en in deze bewolkte dagen zijn ze nu ook aangesloten! Dat hebben we natuurlijk gevierd. Er werden zonne-ovens gebouwd van een paraplu, dozen en zelfs van een koker. De (vegetarische) worstjes werden opgewarmd; op deze donkere winterdag hadden we daarvoor toch maar wel even een kunstmatige zon geinstalleerd…..

DSCF2296

De groene man van de energieleverancier de A reikte de zoncertificaten uit aan de investeerders en een aantal kinderen deelden hun zelfgebakken chocolade taart uit. Gebakken in de electrische oven die dus vanaf nu zijn energie van de zon krijgt.

Dank aan alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt!

DSCF2286

Eén reactie

  1. Posted 4 februari 2016 | Permalink | Reply to this comment

    Wat een prachtig en praktisch project! Respect!

    Hartelijke groet
    Dorianne

Subscribe to comments RSS

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree