Onderwijs voor ontdekkingsreizigers

hannah1

Lezing door Hannah de Vos-Beckers

28-5-2016

12.30u

kosten: €10,-

locatie: Aventurijn

Voorsterweg 25

7371 GA Loenen

Graag aanmelden via het contactformulier op deze site. Uw reservering is pas geldig na overmaking op rekening nummer:NL 97Rabo033 67 68 923

tnv st. Aventurijn, Loenen.

In deze lezing zal Hannah uitgebreid ingaan op het belang van spelend en ontdekkend leren. Zij zal hierbij putten uit haar ervaringen op en met Aventurijn waarbij na 16 jaar spelend leren, zonder druk van testen en toetsen, blijkt dat de kinderen opgroeien tot mooie volwassen mensen die hun plek vinden in de maatschappij. De ervaringen die opgedaan zijn op Aventurijn kunnen ter inspiratie en ondersteuning dienen voor eenieder die zich bezig houdt met onderwijs en opvoeding.

De lezing is gericht op ouders en leerkrachten.

Hannah de Vos-Beckers richtte met Michael de Vos in 2000 Aventurijn op; een vernieuwende school waar kinderen hun eigen ontwikkelingsweg volgen. Zij schreef diverse artikelen en het boek “op Avontuur” . Daarnaast gaf zij lezingen in binnen en buitenland over onderwijs en opvoeding.

Voor meer informatie over andere activiteiten op de open dag klik hier

Voor het artikel dat in Kiind magazine verscheen klik hier

 

 

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree