Begeleider tienergroep gezocht

DSCF0460

Per direct gezocht: Begeleider voor de tienergroep

Werk je graag met jongeren, vind je de sociaal emotionele ontwikkeling van belang én vind je vernieuwend onderwijs interessant? Misschien is dit dan wat voor je.

Aventurijn is een kleine vernieuwende school in Loenen (gld). Wij zoeken een begeleider voor de tienergroep op ZZP basis voor 2 dagen per week. Je taken zijn onder andere: de jongeren begeleiden bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling en hun schoolse vakken in de breedste zin van het woord, praktisch begeleiden van vakdocenten, groepsprocessen begeleiden, oudercontacten, verslaglegging en betrokkenheid/inzet bij de schoolorganisatie als geheel en nog veel meer.

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in het jongerenwerk, die de visie van Aventurijn ondersteunt. Gezien de samenstelling van het team heeft een man de voorkeur. Een bevoegdheid op het gebied van onderwijs en/of opvoeding is een pré.

Wil je meer weten? Neem dan zsm contact met ons op; klik hier

 

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree