The day after

20170613_172705

Vanmiddag, 13 juni kwamen veel ouders en kinderen kijken naar de gevolgen van de verwoestende brand bij de buren. Eén groep, de tieners, is zijn lokaal echt kwijt. “Mijn mooiste tekening lag nog in mijn bak” Of “Yes! mijn schrift ligt onder het puin!” Tranen, knuffels, gekke grapjes, dankbaarheid voor wat ons bespaard is gebleven. Alles was er vanmiddag. Dit samen beleven is ook een deel van de school, deel van het leven. Want ja, een stuk van de school is weg, we kunnen de school niet in,en het stinkt, maar…..Wij, hier de mensen op Aventurijn, WIJ zijn de school. Met of zonder gebouw…..Samen aten we meloen en luisterden naar de verhalen. Gisteravond toen ik in het donker naar huis liep zag ik de witte bloempje van de Jasmijn, en na alle rooklucht genoot ik van de heerlijke zoete geur. Ik zette de takjes in mijn naar rook stinkende huis, en toen ik vanmiddag terug kwam rook mijn huis niet meer naar brand, maar naar Jasmijn. De natuur overstijgt alles. Dat hebben wij vanmiddag in onze prachtige moestuin met elkaar gevierd. Dankbaar voor deze groep mensen!

20170613_173154

Eén reactie

  1. Posted 14 juni 2017 | Permalink | Reply to this comment

    Lieve Hannah,

    Wat een schrik. En wat een mooie manier zo samen. Sterkte met de wederopbouw en voortgang. Er komen zeker een aantal nieuwe spellen van Earth Games naar jullie toe voor de bovenbouwers!

    Liefs,
    Anne Mijke

Subscribe to comments RSS

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree