Aventurijn zoekt vakleerkrachten met lesbevoegdheid

engels

Voor de groep jongeren van 13-18 jaar zijn wij opzoek naar mensen die op vrijwillige basis kinderen en begeleiders willen ondersteunen bij het aanbieden van specifieke vakken. Te denken valt aan bijvoorbeeld wiskunde, natuurkunde, Nederlands, andere talen etc.

Het gaat om mensen met een lesbevoegdheid. Het gaat om minimaal 10 dagen per jaar.

Mocht je interesse hebben neem dan via het contact formulier contact met ons op voor meer informatie.

Posted in: Algemeen, Informail Berichten.

One thought on “Aventurijn zoekt vakleerkrachten met lesbevoegdheid

  1. Vorig jaar ben ik in de WW terecht gekomen.
    Ik heb me beraad op wat ik wil gaan doen en ben ook sinds 2 januari dit jaar ingeschreven bij de kvk met een praktijk aan huis in “alternatieve” geneeswijzen. (ik mag me medicinkeeper noemen) Ik zou graag mijn passie en kennis willen delen en daarvoor heb ik ook een beroepskeuzetest gedaan. Hier kwam uit, dat ik leraar zou moeten worden. Deze school sluit het beste aan bij mijn beleving over hoe een school zou moeten zijn.
    Graag kom ik dan ook in contact met jullie school om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

    Ik ben te bereiken op: 06-1840 1187

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *