Fotoverslag van de brandschade

Wat de schade van de brand bij de buren voor ons betekent, wordt langzamerhand duidelijk. Gelukkig zijn we goed verzekerd, maar dat dekt nooit alles: die mooie tekening, het trommeltje van een oma of schriften met uren vlijtig werk…. Wij krijgen heel veel lieve reacties van mensen die willen helpen. Hartverwarmend!

Nu moeten we eerst afwachten wat en hoe we verder kunnen met het gebouw en zorgen dat we met elkaar een goede afsluiting van het schooljaar maken. Als we aan de opbouw kunnen beginnen zullen we zeker vele handen kunnen gebruiken. Maar ook leermiddelen en meubilair zijn dan welkom. Ik zal tegen die tijd weer een oproep plaatsen.

Voor nu kunt u ons uiteraard altijd ondersteunen door een donatie: NL 23 TRIO 0212 2632 69  (Stichting Aventurijn is een ANBI)
 
Hieronder een fotoverslagje van de ravage:

 

Een enkel kunstwerk of werkstuk ligt verloren op de grond, een vogel op een raam. De schilderijen hangen er nog gewoon: “De blote vrouw van Aldo hangt nog aan de muur!”

     

Op de middelste foto hierboven zie je een dammetje dat Michaël heeft gebouwd (met een kasteelvormpje uit de zandbak) in een poging de wateroverlast in de school te beperken. Op de derde foto het prachtige houten plafond: daar zaten heel wat uurtjes in. De laatste foto toont de verschroeide bananenplant uit de bovenbouw. “Hij heeft wél genoeg water gehad” merkte iemand schertsend op…

 

Posted in: Algemeen, blog schoolleider.