Sharing Nature, natuurbeleving

 

_MER2949 copy gespiegeld

 

 

 

 

 

 

Workshop: Sharing Nature

Workshopleider: Anne Mijke van Hartenverrijkend 052

28 mei, 14.00-15.00u en 15.00-16.00u Beide workshops zijn verschillend en kunnen dus ook allebei worden gevolgd.

kosten: gratis!

Doelgroep:Ouders, vrijwilligers en leerkrachten die met kinderen of volwassenen in de natuur bezig willen zijn. Gezien de aard van de open dag kunnen ook kinderen meedoen met hun ouders.

Graag aanmelden van te voren via het contactformulier op deze site.

Hierbij nodigen we je van harte uit voor een workshop Sharing Nature natuurbeleving in de tuin van Aventurijn.

Dankzij toekenning van het fonds Groen en Doen kunnen we je deze workshop gratis aanbieden! Sharing Nature is een benadering die in Amerika is ontwikkeld en wereldwijd wordt ingezet en maakt gebruik van ‘Flow-Learning’. De workshop wordt gegeven door Anne Mijke van Harten, co√∂rdinator voor Sharing Nature in Nederland

Je leert tijdens deze workshop hoe je zowel kinderen als volwassenen kunt betrekken bij de natuur door middel van spelvormen die diepgaande natuurbeleving stimuleren. Je kunt dat wat je leert rechtstreeks gebruiken in het werken of samen zijn met de kinderen. Daarnaast kun je door middel van de spelvormen ook je eigen verbinding met de natuur verdiepen.

In de workshop leer je hoe je door middel van verbinding met de natuur mensen een gevoel van verwondering kunt geven. Door op Aventurijn zowel de kinderen als vrijwilligers deze ervaring met de natuur op te laten doen door middel van Sharing Nature spelvormen, stimuleren we het duurzaam omgaan met de omgeving op Aventurijn.

Wil je meer weten over het programma op de open dag 28 mei? Klik dan hier

 

Posted in: Algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *