Vakantienieuws

In de vakantie wordt er hard gewerkt om het nieuwe schooljaar weer opgeruimd en fris te kunnen beginnen. Ondertussen is de rommel die door de brand werd veroorzaakt werd grotendeels verwijderd. Dat betekent dat ook 2 lokalen zijn gesloopt. (zie foto)

Materialen die schoongemaakt konden worden hebben na een poetsbeurt (zie foto) nog een ozonbehandeling gehad. Daarnaast zijn we druk in de weer om het bijgebouw ( het atelier) op te knappen zodat daar 2 volwaardige lokalen zijn na de vakantie: fundering waterdicht maken, cv aanleggen, keuken plaatsen etc.

Ook voor de kleuters en peuters moet er e.e.a. gedaan worden: een extra cv in de zgn ‘Blauwe’ kamer en een deur naar buiten waar de tuin hummelvriendelijk wordt gemaakt met een zandbak en afscheiding naar de weg.

Van alle kanten worden er materialen aangeboden: lesmethodes, computers meubilair etc. Hartverwarmend!

Ook op de bankrekening komen er bedragen binnen; van de benefiet yogales ( zie foto), de schilderij veiling en van andere gulle gevers; heel erg fijn! (rekening nummer: NL 23 TRIO 0212 2632 69 t.n.v. Aventurijn)


We zijn nog lang niet klaar, maar maken gestaag vorderingen. Binnenkort komt er een oproepje voor mensen die willen komen helpen klussen, dus houd de site in de gaten!

Posted in: Algemeen, blog schoolleider.