Leerwinkel Aventurijn

In verband met de verhuizing naar het nieuwe gebouwis er momenteel tijdelijk geen leerwinkel. Wij hopen er in de toekomst weer mee te kunnen starten. Wel zijn wij weer afhaalpunt van biologische groenten pakketten ( de Zonnegaard) en van biologische producten ( van Haver tot Gort)

Wat is nou leuker dan winkeltje spelen? In een ‘echte’ winkel spelen natuurlijk!! Dus besloten we in 2008  jaar te zoeken naar een manier om dat te realiseren. Nu hebben we al jaren een prachtige Leerwinkel met biologische etenswaren, kado-artikelen, eigen boeken en tweede hands boeken en speelgoed.

Via de inkooporganisatie Van Haver tot Gort, kopen de ouders en begeleiders op school gezamenlijk producten in. De Leerwinkel is een grote voorraadkast waarin ouders en begeleiders dagelijks boodschappen doen. De kinderen helpen natuurlijk graag mee. De jongere kinderen vinden het fantastisch om de spullen in de schappen te zetten, je te helpen je boodschappen uit te zoeken en alles uit te rekenen.

De oudere kinderen vinden het vaak weer leuk om mee te denken met de inrichting van de winkel of het checken van de bestellingen. We hebben er een prachtig promotiefilmpje van: klik hier