11 thoughts on “Bel of e-mail ons!

 1. Hoi Hanna, hoe gaat het bij jullie alles goed en met de school ook. Ik wou je even laten weten dat Dennis een zoon heeft gekregen met de naam Levi. Ik dacht het lijk mij leuk om dit aan jullie door te geven, door je de groetjes aan iedereen, Jullie ook uiteraard groetjes van Jan.

 2. Ik wil me graag aanmelden voor de info-middag van 14 juni, ik zal het geld overmaken en hopelijk kan ik 15.00 uur halen. Ik kan nl niet eerder wegrijden dan 12.30 uur uit Westzaan.

 3. Goeiedag!

  Graag meld ik me aan voor de informatiemiddag. Had er al aardig wat van gehoord maar kom graag zelf een keer kijken en luisteren.

  Nu breng ik Ronin (bijna 3) solo en bewust zonder crèche groot, dus bij dit soort momenten is hij over het algemeen nog ergens in mijn buurt. Het is een rustige jongen die ( tot nu toe ; ) aanvoelt wanneer het even niet het moment is om te gaan kletsen. Dus goeie ervaringen mee, hij gewoon bij mij op schoot met auto of boekje in z’n hand. Maar garanderen kan ik het op deze leeftijd niet. Mocht hij ineens verdrietig of onrustig worden, dan verlaat ik natuurlijk meteen de ruimte. Is dat als uitzondering o.k. voor jullie?

  Ik wacht wel even met overmaken tot ik groen licht hebt wat dit betreft.
  Mocht de keuze zijn om geen uitzonderingen te maken, dan ga ik kijken of een oudstudente die soms een uurtje oppast op locatie toevallig de 14e meekan.

  Hartelijke groet,
  Karianne

   1. Hoi,

    Ah fijn.

    Ja, idem. Benieuwd! We hebben elkaar kort ooit wel de hand geschud geloof ik, toen ik Jurriaan regisseerde (z’n 2e jaar, met nog 4 anderen. Die voorstelling van de samoerai, lange zwarte broeken, blote bovenlijven en een goudkarper op z’n rug), maar dat was heel kort en lang geleden. En leuk Aldo eens in levende lijve te zien : ), alleen als hij toevallig in de buurt is natuurlijk.

 4. Als (montessori) leerkracht wil ik graag zien hoe jullie werken.
  Is de informatiemiddag van 14 juni daarvoor geschikt, of zijn er mogelijkheden tijdens schooluren te komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *