Informatiemiddag 12 juni, 29 juni

Op 12 juni en 29 uni zijn er weer een informatiemiddagen op Aventurijn. In verband met de regelgeving is het van belang je van te voren aan te melden, zodat de groep niet al te groot wordt. Deze infomiddag is alleen bestemd voor ouders die overwegen Aventurijn als school voor hun kind te kiezen. Mocht je om andere redenen geïnteresseerd zijn in Aventurijn, dan kan je een mail sturen via deze site of na de zomervakantie naar een informatiemiddag komen.

We beginnen om 15.00u. Het zou fijn zijn als je op tijd aanwezig bent, dan eindigen we rond 16.30-17.00u
Deze middagen zijn bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Aventurijn en zijn in principe bestemd voor volwassenen. Er is dan ook uitgebreid ruimte om vragen te stellen. Aangezien er momenteel gebouwd wordt kan je de school het beste bereiken via Hoofdweg 122. Je kunt je auto parkeren op de groenstrook. We hopen op je begrip hiervoor. De buurtbus uit Apeldoorn stopt hier ieder uur voor de deur.

Ouders die overwegen hun kind aan te melden op Aventurijn, komen eerst naar een informatie bijeenkomst, dan volgt een individueel gesprek en daarna kan het kind een week proefdraaien. Het kind kan immers pas kiezen als de ouders achter de school staan. 

Wij hebben gemerkt dat het vragen van een kleine vergoeding voor deze middagen, maakt dat mensen minder vrijblijvend hun afspraken maken.

Kosten: €7,50 (over te maken op:NL14RABO0336384939 t.n.v. Maatschap voor levend leren)
Van te voren graag aanmelden via het contactformulier op deze site. Als je onverhoopt verhinderd bent, ook graag weer afmelden

Posted in: Uitgelicht.