Cursussen voor B3 scholen ( i.o)

Steeds vaker krijgen wij vragen van mensen die een eigen school op willen zetten, of dat al gedaan hebben. Aventurijn bestaat al meer dan 20 jaar en heeft dus ruime ervaring hiermee. Daarom zijn er nu 2 cursussen gepland waarbij Hannah de Vos-Beckers, oprichtster van Aventurijn, met de deelnemers zal ingaan op de diverse thema’s rond het opzetten, danwel draaiende houden van een niet-bekostigde school (B3-school)

cursus 1: Eerste Hulp Bij Oprichting

Deze cursus is bedoeld voor mensen die bezig zijn een school op te richten. Over hoe de inspectie het wil; daar is naturlijk al veel over te vinden op internet, maar de kennis uit de praktijk en handige tips zullen deze kennis verlevendigen: vier woensdagmiddagen, een dag meelopen en een individueel coaching gesprek. Minimaal 4 deelnemers.

Meer informatie en aanmelding; klik hier

cursus 2: “Ik werk op een B3-school!”

Deze cursus is voor mensen die hun eigen schooltje nu een periode draaien. Vier woensdagmiddagen en een coachings gesprek. Minimaal 6 deelnemers.

Meer informatie en aanmelding; klik hier

cursus 3: cursus op maat

Deze cursus wordt in overleg met de school (i.o.) vastgesteld. Dit kan in de vorm van een gesprek, of een hele middag. Met een team of juist met 1 persoon. Kosten op aanvraag.

Posted in: Algemeen, Informail Berichten, Uitgelicht.