Positief inspectierapport VO!

muziekverhaal.olifant

Tadááááaá!

Het heeft even geduurd voor ook het inspectierapport voor het Voortgezet Onderwijs vastgesteld was. (voor het primair Onderwijs was dat er al langer)De eerste week van de zomervakantie kregen wij het concept rapport voor het Voortgezet Onderwijs binnen met allemaal positieve bevindingen! Wij waren al een school in de zin van de leerplichtwet, maar dit is toch een fijne aanvulling. Binnenkort zal het rapport te lezen zijn op de site van het ministerie. Dit in combinatie met vier leerlingen die het Voortgezet Onderwijs gaan verlaten om verder te studeren (zang, gitaar, sport en wildlife), maakt een mooie afronding van een fijn schooljaar:Voor nu….een zonnige vakantie!

Eén reactie

  1. Inge
    Posted 24 juli 2014 | Permalink | Reply to this comment

    Leuk om te lezen, gefeliciteerd!

Subscribe to comments RSS

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree