interview met oud leerlingen-video

L1040727

Na 15 jaar Aventurijn wordt het steeds duidelijker dat oudleerlingen van Aventurijn op heel verschillende plekken in de maatschappij terechtkomen; Programmeur, Acteur, Bosbouwer, Technicus bij de omroep, docent Phostoshop, activiteiten begeleider etc. Leerlingen werden aangenomen op MBO, en HBO opleidingen of volgden trajecten in het buitenland. De eerste leerling bereidt zich momenteel voor op de technische universiteit.

Tijdens het 15 jarig bestaan van Aventurijn beantwoordden oudleerlingen, een leerling, een ouder en oprichtster Hannah de Vos-Beckers vragen van het publiek. Zij vertelden hoe ze terugkijken op hun tijd op Aventurijn, hoe het nu gaat op Aventurijn en wat zij tegenkomen op hun huidige opleiding.

Bekijk de samenvatting van deze bijeenkomst:

(oud)leerlingen over Aventurijn

Op deze video komen de volgende oudleerlingen aan het woord:

Aldo de Vos- conservatorium klassiek gitaar

Amy Tomeï- sportopleiding

Storm Ritsema van Eck- muziek en podiumkunsten

Evi van Blokland- dans

leerling: Sofie Veerbeek

ouder: Adrieke de Lange

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree