Maak kans op dit schilderij voor Aventurijn!

 

foto van Beatrijs Wind.

Ik, Beatrijs Wind, start een actie: Help Aventurijn Uit De Brand! Vorig jaar heb ik een aantal maanden heel fijn op deze democratische school gewerkt.
Nu hun gebouw door brand een hele tijd niet bruikbaar is hebben ze alle hulp nodig. Ik verloot deze aquarel (18 x 24 cm) voor Aventurijn. Hij kost je 20 euro als je hem wint. Da’s niks toch? Stuur mij een mail en dan geef ik je mijn gegevens. Je inschrijving is je lotnummer en je doet mee zodra je hebt overgemaakt. Nou is het fijn als zoveel mogelijk mensen meedoen natuurlijk, dus verspreid dit bericht zoveel mogelijk!
Deze actie eindigt op 20 juli a.s.

Your thoughts are welcome...

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Comment Spam Protection by WP-SpamFree