Nieuwe school starten?

Vaak komen er mensen kijken op Aventurijn omdat zij zelf een school willen starten.DSCN2402

Ik ben eens bij mijzelf te raden gegaan wat ik nieuwe initiatiefnemers voor een tips zou kunnen meegeven waardoor de slagingskans van het initiatief vergroot kan worden. Op mijn site www.artimedes.wordpress.com geef ik een aantal tips. Ik hoop dat je er wat aan hebt en dat het een kleine bijdrage kan zijn aan de opbouw van een gevarieerd en waardevol onderwijsaanbod in Nederland. Houd de website in de gaten, want ik voeg er regelmatig tips aan toe. Ook kun je mij volgen op Twitter: Hannah de Vos-Beckers@aventurijn.org

Hannah de Vos-Beckers

(mede oprichter en schoolleider van Aventurijn)

Posted in: Algemeen, blog schoolleider, Regelgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *